We zijn erg blij, want onze ponykampen mogen doorgaan! Wel in aangepaste vorm en helaas kan niet elke ruiter mee.

Van 17 juli t/m 30 juli gaan we met onze paarden en maximaal 15 ruiters per week naar een luxe accommodatie in Brabant. Beide weken zitten al vol, dus alle voorbereidingen kunnen beginnen. Dat betekent veel spullen inpakken, zadels, dekjes, dekens, eten, halsters, hoofdstellen, spelletjes etc. De deelnemers krijgen ruim van te voren per mail meer informatie over wat mee te nemen, wat we gaan doen, en hoe laat we gaan vertrekken. Allemaal veel plezier bij de voorpret en tot over 2 weken! https://www.spgleiden.nl/activiteiten/ponykamp/

Waar        : Groepsaccomodatie De Peelvenhoeve in Liessel te Brabant

Wanneer  : 17 juli t/m 24 juli (week 1) & 24 juli t/m 30 juli (week 2).

Kosten     : € 395,- euro inclusief busvervoer, verblijf en heel veel paardenplezier

Voor wie   : Ruiters bij Moedig Voorwaarts die minimaal 1 jaar rij ervaring hebben op onze manege.

                   Niet-leden kunnen niet mee!