Beste ruiter,

Hopelijk heb je een leuke zomervakantie gehad en heb je veel zin om te komen paardrijden. Vanaf woensdag 1 september starten de lessen weer!

LESINDELING

Mocht je in een andere les zijn ingedeeld, dan is er contact met je opgenomen. Heb je niks gehoord, dan vindt jouw les op dezelfde dag/tijd plaats als voor de zomervakantie. Heb je nog vragen hierover, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail info@spgleiden.nl

LESSEN

Gelukkig is er weer veel meer mogelijk: de lessen duren een uur, de kantine is open en ouders mogen komen kijken. Aangezien het virus nog niet is verdwenen, houden we nog steeds onderling 1,5 meter afstand, blijf je thuis bij klachten of als er iemand in jouw gezin/huis corona heeft.

De lessen gaan als volgt:

  • Paardrijhandschoenen en eigen cap is verplicht. 
  • Ruiterkleding is verplicht: paardrijbroek en jodhpurs met chaps of paardrijlaarzen.  
  • De ruiter is 20 minuten voor aanvang aanwezig. 
  • De ruiter poetst en zadelt zelf op.
  • Slechts 1 persoon tegelijk in de zadelkamer.
  • De ruiter maakt beugels op maat en singelt zelf aan.
  • De ruiter zadelt zelf af. 

ACTIVITEITEN

Als alles goed gaat, dan mogen we ook weer evenementen en activiteiten organiseren! Zoals de FNRS-proefjes, schriktraining, springlessen, parcours, etc. Al onze activiteiten worden in onze kalender vermeld, dus hou deze goed in de gaten.

Heel veel plezier in de lessen!

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.