Beste medewerkers en vrijwilligers,

Al enige tijd heeft Moedig Voorwaarts 3 bestuursleden en was er versterking van het bestuur gewenst.

Het bestuur van Moedig voorwaarts is daarom uitgebreid. Jenneke Homan en Hessel Mooiman versterken sinds maandag 9 juni het bestuur toegetreden.

Jenneke en Hessel stellen zich hieronder kort voor:

Jenneke Homan:

Ik ben Jenneke en sinds 2015 vrijwilliger geworden bij moedig voorwaarts. Mijn vader Piet v Dam was toen al bestuurslid en ik kreeg vanaf toen een groot gedeelte van de administratie toevertrouwd. Jullie zullen mij meer kennen van mailcontact want die komt bij mij binnen.

Ik ben op mijn vrije dagen vaak te vinden in het kantoor bij de manege.

Hessel Mooiman:

Ik ben Hessel Mooiman, de vader van Leine en Nika. Nika en Leine rijden nu zo’n 8 jaar bij moedig voorwaarts. Zelf ben ik sinds vorig jaar steeds meer betrokken geraakt bij Moedig Voorwaarts waarbij ik steeds meer klusjes kreeg, zoals de website en de bar.

Tijdens het klussen met Marc op zondagochtend hadden we het even over het bestuur en vroeg Marc of ik er interesse in had. Al had ik wel ervaring in andere besturen opgedaan, vond ik dat ik te weinig ervaring heb met het een manege ben ik daar toen niet op verder gegaan. Maar na een paar weken heb ik toch besloten om hierop in te gaan. Ik weet in iedere geval wel dat ik de komende tijd veel ga leren.

Het bestuur van Moedig Voorwaarts