Stage

Manege Moedig Voorwaarts heeft diverse mogelijkheden om stage te lopen. Zowel maatschappelijke als afstudeerstages zijn mogelijk. We zijn zowel in de ochtend, middag als avond open, dus een combinatie van deze dagdelen is mogelijk.

De stage is in overleg en naar wens in te vullen.

Voorbeeld stagedag

Romabel
Een stagedag zou er als volgt uit kunnen zien:

 

Ochtend: de eerste groep paarden los zetten in de binnenbak, daarna aan de slag met stallen uitmesten, strooien en voeren. Tussendoor wordt de eerste groep gewisseld met de tweede groep paarden. Als er lessen of activiteiten zijn, dan help je mee met voorbereiden, naastlopen, op- en afzadelen.

 

Middag: samen met de instructrices maak je de lesindeling en kan je beginnen met het voorbereiden van de lessen door de ingedeelde paarden te poetsen/verzorgen, ruiters helpen met opzadelen, indien nodig naastlopen tijdens de lessen en weer helpen met afzadelen. Tussendoor kan je de stallen aangeven, telefoon aannemen, kantine schoon en opgeruimd houden en eventuele bezoekers te woord staan.

 

Avondje begint met het voorbereiden van de lessen door de ingedeelde paarden te poetsen/verzorgen, ruiters helpen met opzadelen, indien nodig naastlopen tijdens de lessen en weer helpen met afzadelen. Tussendoor kan je helpen met voeren, de stallen aangeven, telefoon aannemen, kantine schoon en opgeruimd houden. Tot slot help je met afsluiten van de manege.

Interesse?

Heb je interesse of meer informatie. Neem dan contact op via onderstaand formulier:

    Voornaam *

    Achternaam *

    Email *

    Telefoonnummer *

    Bericht