Ponykamp

Lekker paardrijden door de bossen of zwemmen met je lievelingspaard? Zin om een week lang samen met onze paarden op vakantie te gaan?

Ga dan mee op het gezellige en leerzame ponykamp van Manege Moedig Voorwaarts! 

In de eerste 2 weken van de zomervakantie kan je een week lang mee naar een luxe accommodatie in Brabant. 

Informatie

Waar        : Groepsaccomodatie De Peelvenhoeve in Liessel te Brabant

Wanneer  : 17 juli t/m 24 juli (week 1) & 24 juli t/m 30 juli (week 2).

Kosten     : € 395,- euro inclusief busvervoer, verblijf en heel veel paardenplezier

Voor wie   : Ruiters bij Moedig Voorwaarts die minimaal 1 jaar rij ervaring hebben op onze manege.

                     Niet-leden kunnen niet mee!

Inschrijven: Maximaal 15 ruiters per week. Inschrijven kan via info@spgleiden.nl of de inschrijflijst in de kantine.

Activiteiten

We vertrekken met een touringcar naar de luxe accommodatie De Peelvenhoeve in Liessel, Noord-Brabant. Er kan elke dag gereden worden en dat hopen we zoveel mogelijk buiten te doen. De Peelvenhoeve is een prachtige locatie in een bosrijke omgeving, dus je gaat prachtige bosritten maken. Op het terrein is een natuurlijke vijver waarin je samen met je paard lekker kan afkoelen. Bij minder weer gaan we rijden in de binnenbak. Naast het paardrijden worden er ook andere activiteiten gedaan, zoals paarden verzorgen, sport en spel, knutselen, etc. Kortom, een week met heel veel paardenplezier!

Accommodatie

Het luxe groepsverblijf De Peelvenhoeve beschikt over 12 slaapkamers, de meeste voorzien van eigen douche en toilet, en niet te vergeten heerlijke boxsprings. Er is een speelkamer aanwezig en een gezellige zithoek. Ook buiten op het terrein is er genoeg te doen, zo kan je voetballen, volleyballen, trampoline springen, schommelen en nog veel meer! 

De Peelvenhoeve beschikt uiteraard over veel faciliteiten om het de ruiter en de paarden naar hun zin te maken. Zo is er een binnenbak, buitenbak, stapmolen, natuurvijver om af te koelen en nog veel meer.