Maatregelen verlengd t/m 28 april

Ook Manege Moedig Voorwaarts blijft door de nieuwe maatregelen t/m 28 april gesloten. We sluiten de manege totdat het RIVM (www.rivm.nl) goedkeuring geeft om weer open te gaan. 

Verzorging paarden

In verband met de strenge veiligheidsvoorschriften, geven we met een zo’n klein mogelijk team de paarden de optimale verzorging, voeding en beweging. Ze worden gepoetst, gelongeerd, maken rondjes in de stapmolen, mogen vrij in de bak spelen en worden mee naar buiten genomen. Uiteraard missen de paarden de ruiters enorm en ze staan te trappelen om weer door jullie gereden te worden! 

Tekeningen

Omdat wij en de paarden nog een tijdje al onze lieve ruiters, ouders, begeleiders, vrijwilligers en stagiaires moeten missen, zouden we het leuk vinden als jullie tekeningen willen maken. Zo zijn jullie er toch nog een beetje bij! Maak een mooie tekening voor je lievelingspaard of voor het team en wij zullen deze ophangen. Stuur ze op naar “Manege Moedig Voorwaarts, Wassenaarseweg 525, 2333 AL, Leiden”. Namens alle paarden en het team, alvast bedankt! 

Tips en Trics

We zetten met een grote regelmaat foto’s en filmpjes online met allemaal leuke tips, weetjes en trics! Hoe rijd je een mooie volte? Hoe zadel je goed op? Hoe krab je hoeven uit? “Hakken laag!”, maar hoe doe je dat goed? Waarom worden paarden gelongeerd? Wat en hoe vaak krijgen de paarden te eten?

Ga snel naar onze social media kanalen, en volg ons:

Updates

Actuele informatie staat op onze website www.spgleiden.nl, op social media en krijg je per mail toegestuurd. 

Het blijft voor iedereen een vervelende, maar noodzakelijke maatregel. We hopen op je begrip en medewerking. We wensen iedereen heel veel gezondheid toe en zorg goed voor elkaar! 

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag.  

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.