Vanaf volgende week wordt in aangepaste vorm buiten sporten voor de jeugd weer mogelijk. Kinderen tot en met 12 jaar mogen vanaf dan weer buiten in teamverband trainen. Kinderen van 13 t/m 18 jaar krijgen ook meer ruimte om buiten te sporten, wel met de onderlinge 1,5 meter afstand.

Dit is het goede nieuws waar we allemaal op zaten te wachten! 

Het is wel belangrijk om dit goed en vooral veilig te organiseren. De details over de versoepeling van de maatregelen zijn nog niet bekend gemaakt. De komende dagen werken de KNHS en FNRS gezamenlijk richtlijnen uit hoe we hier als manege invulling aan kunnen geven. 

Zodra deze richtlijnen bekend zijn, laten wij weten op welke manier en vanaf wanneer de lessen weer van start kunnen gaan! 

Houdt ondertussen deze vernieuwde website in de gaten, en onze Facebook en Instagram pagina voor dagelijkse updates over onze trouwe viervoeters. Zij staan ook te trappelen om jou binnenkort weer te zien! 

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.