Manege Moedig Voorwaarts gaat in verband met het coronavirus per direct dicht, en alle lessen en andere activiteiten gaan vanaf 16 maart niet door!

We sluiten de manege totdat het RIVM (www.rivm.nl) goedkeuring geeft om weer open te gaan. 

Lessen/activiteiten

Alle lessen en activiteiten gaan helaas niet door. Niemand weet op dit moment hoe lang de sluiting gaat duren. Of en op welke manier de lessen/activiteiten ingehaald kunnen worden, zal in de loop van komende weken via de mail bekend gemaakt worden. 

Vrijwilligers

Voor onze grote groep vrijwilligers geldt dat ook zij vanwege gezondheidsredenen niet mogen komen. Uiteraard moeten de paarden zo goed mogelijk verzorgd worden en we zijn dan ook druk bezig om een werkschema op te stellen. Mochten we een beroep op jou moeten doen, dan laten we je dat persoonlijk weten. Zodra de manege weer opengaat, hopen we weer op jullie enthousiaste en zeer gewaardeerde inzet!

Updates

Actuele informatie staat op onze website www.spgleiden.nl en op onze Facebook pagina. Daarnaast word je per mail op de hoogte gehouden.

Dit is voor iedereen een vervelende, maar noodzakelijke maatregel. Hopelijk kunnen we hiermee het coronavirus zo snel mogelijk stoppen! We hopen op je begrip en medewerking. We wensen iedereen heel veel gezondheid toe en zorg goed voor elkaar! 

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag.  

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.