START NIEUWE SEIZOEN

Vanaf donderdag 1 september start het nieuwe seizoen en beginnen ook weer de lessen. Mochten er wijzigingen in de lesindelingen plaatsvinden, dan is of er wordt nog contact met je opgenomen. Heb je zelf vragen, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail. 

ACTIVITEITEN

Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer vele evenementen en activiteiten organiseren! Zoals de FNRS-proefjes, schriktraining, parcourstraining, etc. Kijk snel op onze activiteitenkalender om te kijken waaraan je allemaal mee wilt doen.

SOCIAL MEDIA   

Wil je alles van ons weten en alle avonturen van de paarden volgen? Hou onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws en uiteraard voor leuke foto’s en filmpjes van onze viervoeters!

De paarden staan te trappelen om met jullie te knuffelen en samen plezier te maken. We zien je graag terug vanaf donderdag 1 september!

Hartelijke groet, 

Team Manege Moedig Voorwaarts