Het seizoen is afgelopen, de laatste (inhaal)lessen zijn gegeven. Sommige ruiters en paarden gaan nog mee op onze 2 ponykampen en daarna mogen de paarden en de instructrices genieten van hun welverdiende vakantie.

We kijken terug op een bijzonder seizoen dat ondanks de Corona maatregelen goed is verlopen en vele ruiters hebben kunnen genieten van de paardrijlessen!

START NIEUWE SEIZOEN

Vanaf donderdag 1 september start het nieuwe seizoen en beginnen ook weer de lessen. Mochten er wijzigingen in de lesindelingen plaatsvinden, dan wordt er contact met je opgenomen. Heb je zelf vragen, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail. 

ACTIVITEITEN

Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer vele evenementen en activiteiten organiseren! Zoals de FNRS-proefjes, schriktraining, parcourstraining, etc. Al onze activiteiten worden op de website vermeld, dus ga alvast kijken waaraan je allemaal mee wilt doen.

SOCIAL MEDIA   

Kan je ons en de paarden niet zo lang missen? Hou onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws en uiteraard voor leuke foto’s en filmpjes van onze viervoeters!

We wensen jou een hele fijne zomer toe, en wij en de paarden zien je graag terug vanaf donderdag 1 september!

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.