Na veel heen en weer gebeld te hebben is de conclusie dat de groepslessen t/m 17 jaar gelukkig door mogen gaan. De ruiters die hier buiten vallen hebben we vandaag (bijna) allemaal gebeld met een andere oplossing.

Omdat we bewust zijn dat deze lockdown niet voor niks is en we de laatste tijd ook regelmatig afmeldingen hebben doordat iemand positief getest is of in thuis quarantaine moest, willen we met klem vragen: kom alleen als je klachtenvrij bent. Daarnaast houdt afstand van elkaar, draag een mondkapje als je niet op een paard zit. En kom alleen.

Behalve als de ruiter begeleiding nodig heeft mag in overleg er 1 iemand mee. Ga na het rijden en afzadelen direct van het terrein af. Ook bij ons op het terrein geldt de regel vanaf 13 jaar groepsgrootte niet meer dan 2 bij elkaar en hou 1,5 meter afstand.

Blijf gezond!

Team Manege Moedig Voorwaarts🐎🐎