Naast de gewone lessen organiseren we vele extra activiteiten, zoals maandelijks de FNRS Proeven en springlessen, en kan je je kinderfeestje bij ons vieren. Je moet je voor deze activiteiten apart op te geven. Bekijk ook onze activiteitenkalender

FNRS Proeven

Op een Proevendag kun je laten zien wat je hebt geleerd tijdens je paardrijlessen. Iedereen kan meedoen en er zijn proeven op verschillende niveaus. Wil je weten hoe een Proevendag eruit ziet en wat er van je verwacht wordt? Lees hier meer

Op 3 en 4 oktober vinden de eerste FNRS proeven plaats. Helaas dit keer dus zonder publiek. We zullen van alle deelnemers foto’s en films maken en deze op Facebook plaatsen, zodat iedereen toch kan meegenieten! Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit van tevoren aan.

Springlessen

Springen is een andere discipline dan dressuur. Het is belangrijk dat je al veel rij ervaring hebt en de dressuur goed beheerst voordat je aan het springen begint. De springlessen vinden op vrijdagavond vanaf 20.15 uur plaats. Spring hier naar meer informatie

Kinderfeestje

Er is er 1 jarig…Hoera! Ook kan je bij ons je kinderfeestje vieren. Voor de invulling van het partijtje zijn er diverse mogelijkheden en het programma kan in overleg naar wens worden aangepast. Het kinderfeestje vindt altijd plaats onder begeleiding van een ervaren instructrice. Vier hier je feest!