Het seizoen is afgelopen, de laatste (inhaal)lessen zijn gegeven en nu mogen de paarden en de instructrices genieten van hun welverdiende vakantie.

We kijken terug op een bewogen seizoen wat door de Corona maatregelen anders is verlopen en met veel aanpassingen voor veel ruiters toch door kon gaan. Gelukkig werd er door de versoepelingen steeds meer mogelijk. We hebben veel extra lessen kunnen geven, zodat de ruiters en de paarden elkaar niet lang hebben moeten missen. We willen jou dan ook bedanken voor al je geduld, begrip en flexibiliteit!

Helaas hebben we aan een groep ruiters nog steeds geen les kunnen geven, omdat binnen de Corona maatregelen dit niet toegestaan was. Dat vinden we heel erg jammer en we hebben jullie dan ook erg gemist. We hopen dat de regels zo versoepeld worden dat we jullie vanaf september weer mogen verwelkomen.   

START NIEUWE SEIZOEN

Vanaf dinsdag 1 september start het nieuwe seizoen en beginnen ook weer de lessen. Mochten er wijzigingen in de lesindelingen plaatsvinden, dan wordt er contact met je opgenomen. Heb je zelf vragen, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail. 

We houden al het nieuws vanuit het FNRS en RIVM goed in de gaten, zodat we weten welke mogelijkheden er in het nieuwe seizoen zijn. Hopelijk kunnen we in september al onze ruiters weer verwelkomen en kunnen we de lessen weer volledig geven.

ACTIVITEITEN

Als alles goed gaat, dan mogen we ook weer evenementen en activiteiten organiseren! Zoals de FNRS-proefjes, schriktraining, springlessen, parcours, etc. Al onze activiteiten worden op de website vermeld, dus ga alvast kijken waaraan je allemaal mee wilt doen.

SOCIAL MEDIA   

Kan je ons en de paarden niet zo lang missen? Hou onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws en uiteraard voor leuke foto’s en filmpjes van onze viervoeters!

We wensen jou een hele fijne zomer toe, en wij en de paarden zien je graag terug vanaf 1 september!

Hartelijke groet, 

Bestuur Manege Moedig Voorwaarts / Stichting Paardrijden Gehandicapten Leiden e.o.

www.spgleiden.nl

www.facebook.com/manege.moedigvoorwaarts

www.instagram.com/spg.moedig_voorwaarts/