Vrijwilligers

De manege kan alleen bestaan door ons enthousiaste vrijwilligersteam. Wij zijn erg blij met iedereen die kan helpen. Je maakt deel uit van een team dat passie heeft voor paarden en onze manege. Vooral zijn er veel vrijwilligers nodig die meelopen naast de paarden tijdens de beginnerslessen, speciale lessen en kinderfeestjes. Wij zijn elke dag van de week geopend, zowel in de ochtend, middag als avonduren. 

 

 

Op zoek naar jou!

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen en dat kan op veel manieren. Wij zoeken onder andere op zoek naar hulp bij
  • verzorgen van de paarden
  • naast lopen tijdens beginnerslessen
  • helpen bij opzadelen en afzadelen
  • hulp bij activiteiten
  • hulp bij organisatie van de kinderfeestjes
  • hand- en spandiensten bij de FNRS-proeven
  • kluswerkzaamheden (wekelijks of bij de klusdagen, verven, zagen etc.)
  • kantinedienst tijdens evenementen
  • hulp bij sponsorwerving

Interesse?

Wat leuk dat je zo enthousiast bent geworden!Neem contact op met vrijwilligers@spgleiden.nl, dan geven wij in een oriënterend gesprek je graag alle informatie over de vele mogelijkheden. Uiteraard ben je ook tijdens openingstijden van harte welkom om een kijkje op onze prachtige manage te komen nemen.